Emri   Madhesia   Shkarko
File image 2013 - L1 - Multimedia.pdf 644.01 kb Ruaj
File image 2013 - L2.1 - Teksti.pdf 359.14 kb Ruaj
File image 2013 - L2.2 - HTML,XHTML.pdf 1.9 mb Ruaj
File image 2013 - L3 - CSS.pdf 550.65 kb Ruaj
File image 2013 - L4 - Imazhet dixhitale.pdf 352.35 kb Ruaj
File image 2013 - L4.1 - Sampling and quantization.pdf 538.14 kb Ruaj
File image 2013 - L5 - Formatet e skedareve te imazheve.ppt 568 kb Ruaj
File image 2013 - L5 - Shtese - Teknika kompresimi.pdf 522.32 kb Ruaj
File image 2013 - L6 - FormatneHTML.ppt 306 kb Ruaj
File image 2013 - L6 - Shtimi i multimedias ne faqet web.pdf 483.49 kb Ruaj
File image 2013 - L7 - Javascript.pdf 245.29 kb Ruaj
File image 2013 - L8 - DHTML, DOM, Javascript.pdf 988.61 kb Ruaj
File image 2013 - L9 - Digital audio video.pdf 215.13 kb Ruaj
File image 2013 - L10 - Komunikimi i te dhenave.ppt 236.5 kb Ruaj
File image 2013 - L11.1 Transmetimi i Audios dhe videos.ppt 529 kb Ruaj
File image 2013 - L11.2 Streaming.doc 173 kb Ruaj
File image 2013 - PCM.pptx 325.85 kb Ruaj
File image 2013 - Rėndėsia e njė editori tė mirė.pdf 376.03 kb Ruaj
File image 2013 - SeminarJS_11.pptx 41.75 kb Ruaj
File image 2013 - Temat e detyrave te kursit SMM.docx 14.3 kb Ruaj
File image 2013 - Ushtrime ne JavaScript dhe DOM.pptx 266.77 kb Ruaj
File image 2013- Ushtrime ne javascript Format.doc 25.5 kb Ruaj
File image 2014 - Temat e Detyrave te kursit ne Sisteme Multimediale.docx 55.33 kb Ruaj
File image Algoritmet.e.kompresimit.Deflate.LZ77.pdf 466.87 kb Ruaj
File image D.Kursi S.M JScript Kalendar & numero ditet E.C.htm 6.9 kb Ruaj
File image Detyre kursi - Javascript.doc 93 kb Ruaj
File image Detyre Kursi 2012.doc 27 kb Ruaj
File image Detyre Kursi HTML 2011.doc 25 kb Ruaj
File image Detyre kursi Javascript 2011.doc 90.5 kb Ruaj
File image HTML Tabelat.ppt 416.5 kb Ruaj
File image leksionet 1-5 2011.rar 0 b Ruaj
File image Leksionet 6-11 2011.rar 2.24 mb Ruaj
File image Leksion HTML - Format.ppt 436.5 kb Ruaj
File image lightsout.zip 223.19 kb Ruaj
File image rrethi.rar 430 b Ruaj
File image shah.rar 26.2 kb Ruaj
File image Sisteme Multimediale - DK1 - EmiraldMateli.rar 1.89 mb Ruaj
File image Sisteme Multimediale L7 - Shembuj.zip 120.51 kb Ruaj
File image Ushtrime - Javascript - 7 Qershor 2010 -EMateli.rar 26.61 kb Ruaj
File image Ushtrime JavaScript - Kerkesat.txt 917 b Ruaj
File image Ushtrime JavaScript - Zgjidhjet.txt 3.14 kb Ruaj
File image Ushtrim_12_Maj_Iljaz Tuma.txt 2.11 kb Ruaj

Informacion: Ne kete direktori ka 42 skedare me nje madhesi totale prej 15.57 mb

bitbit.al - Leksione per studentet e informatikes - hosted by xnet.al