Sisteme Multimediale

42 skedare

Emri Lloji Madhesia
2013 - L1 - Multimedia.pdf Dokument PDF 644.01 kb
2013 - L2.1 - Teksti.pdf Dokument PDF 359.14 kb
2013 - L2.2 - HTML,XHTML.pdf Dokument PDF 1.9 mb
2013 - L3 - CSS.pdf Dokument PDF 550.65 kb
2013 - L4 - Imazhet dixhitale.pdf Dokument PDF 352.35 kb
2013 - L4.1 - Sampling and quantization.pdf Dokument PDF 538.14 kb
2013 - L5 - Formatet e skedareve te imazheve.ppt Prezantim PowerPoint 568 kb
2013 - L5 - Shtese - Teknika kompresimi.pdf Dokument PDF 522.32 kb
2013 - L6 - FormatneHTML.ppt Prezantim PowerPoint 306 kb
2013 - L6 - Shtimi i multimedias ne faqet web.pdf Dokument PDF 483.49 kb
2013 - L7 - Javascript.pdf Dokument PDF 245.29 kb
2013 - L8 - DHTML, DOM, Javascript.pdf Dokument PDF 988.61 kb
2013 - L9 - Digital audio video.pdf Dokument PDF 215.13 kb
2013 - L10 - Komunikimi i te dhenave.ppt Prezantim PowerPoint 236.5 kb
2013 - L11.1 Transmetimi i Audios dhe videos.ppt Prezantim PowerPoint 529 kb
2013 - L11.2 Streaming.doc Dokument Word 173 kb
2013 - PCM.pptx Prezantim PowerPoint 325.85 kb
2013 - Rëndësia e një editori të mirë.pdf Dokument PDF 0 b
2013 - SeminarJS_11.pptx Prezantim PowerPoint 41.75 kb
2013 - Temat e detyrave te kursit SMM.docx Dokument Word 14.3 kb
2013 - Ushtrime ne JavaScript dhe DOM.pptx Prezantim PowerPoint 266.77 kb
2013- Ushtrime ne javascript Format.doc Dokument Word 25.5 kb
2014 - Temat e Detyrave te kursit ne Sisteme Multimediale.docx Dokument Word 55.33 kb
Algoritmet.e.kompresimit.Deflate.LZ77.pdf Dokument PDF 466.87 kb
D.Kursi S.M JScript Kalendar & numero ditet E.C.htm Skedar htm 6.9 kb
Detyre kursi - Javascript.doc Dokument Word 93 kb
Detyre Kursi 2012.doc Dokument Word 27 kb
Detyre Kursi HTML 2011.doc Dokument Word 25 kb
Detyre kursi Javascript 2011.doc Dokument Word 90.5 kb
HTML Tabelat.ppt Prezantim PowerPoint 416.5 kb
leksionet 1-5 2011.rar Skedar rar 0 b
Leksionet 6-11 2011.rar Skedar rar 2.24 mb
Leksion HTML - Format.ppt Prezantim PowerPoint 436.5 kb
lightsout.zip Skedar zip 223.19 kb
rrethi.rar Skedar rar 430 b
shah.rar Skedar rar 26.2 kb
Sisteme Multimediale - DK1 - EmiraldMateli.rar Skedar rar 1.89 mb
Sisteme Multimediale L7 - Shembuj.zip Skedar zip 120.51 kb
Ushtrim_12_Maj_Iljaz Tuma.txt Skedar tekst 2.11 kb
Ushtrime - Javascript - 7 Qershor 2010 -EMateli.rar Skedar rar 26.61 kb
Ushtrime JavaScript - Kerkesat.txt Skedar tekst 917 b
Ushtrime JavaScript - Zgjidhjet.txt Skedar tekst 3.14 kb
Algoritmike
Direktori
Analize Numerike
Direktori
C++
Direktori
Java 1
Direktori
Java 2
Direktori
Teori Grafesh
Direktori