bitbit.al

Materiale didaktike shqip per deget e informatikës

Cfare eshte bitbit?

BitBit është një arkivë online me leksione, ushtrime dhe tutoriale për degën e informatikës dhe degët e tjera të ngjashme.

BitBit u krijua në vitin 2008 me qëllim plotësimin sadopak të mungesës së materialeve në gjuhën shqipe, dhe grumbullimin e tyre në një vend në menyrë që të jenë sa më të lehtë për tu gjetur. Pas disa viteve online, BitBit është një burim informacioni stabël dhe i besueshëm. Mirëpresim bashkëpunime të reja!

434k

Shkarkime

638

Skedarë

86

Kontributorë